Ortodontiskā ārstēšana ar kapēm

Klīnikas ABdental Liepājā un Mārupē Dr. Klevere Jekaterina piedāvā - ortodontisko ārstēšanu ar plānām caurspīdīgām kāpēm, pusaudžiem no 16. gadu vecuma un pieaugušajiem.

Pieraksties uz konsultāciju un uzzini, kā mēs varēsim pārvērst Tavu smaidu.


Sākumā zobārste Jekaterina pacientam veiks detalizēto diagnostiku un sastādīs individuālo ārstēšanas plānu, kurā būs aprakstītas visas ārstēšanas procesa nianses. Katram pacientam tiks izvēlēta ārstēšanai piemērotākā kapu sistēma, kā arī aprunātas un izskaidrotas ar ārstēšanu saistītās izmaksas.

Pacientam kapes tiek izgatavotas individuāli. Kapju daudzums, kā arī ārstēšanas ilgums ir atkarīgs no ārstēšanas vajadzībām.

Priekšrocības

Ārstēšanas laikā pacients saņems vairāku kapju komplektus, kurus būs jānēsā pareizā secībā, katru noteiktu laika periodu. Klīniku būs nepieciešams apmeklēt tikai uz dažām īsām vizītēm, progresa novērošanai, saskaņā ar ārstēšanas plānu.

Šīs ārstēšanas metodes svarīgākās priekšrocības salīdzinājumā ar breketēm - kapes pavisam nav redzamas apkārtējiem, mazāks zobārstu apmeklējumu skaits, tādejādi ietaupot pacienta laiku, kā arī izmaksas ir ievērojami zemākas, jo nav jāveic regulārās korekcijas.

Ārstniecības iestādes kods: 170064506.